The Basic Principles Of συμβουλευτικη επιχειρησεων

Ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων με στόχο την αξιοποίηση και ανάπτυξη συγχρόνων τεχνολογιών, την αναβάθμιση των παραγόμενων προϊόντων ή/ και παρεχόμενων υπηρεσιών και εν γένει δραστηριοτήτων με σκοπό τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, την ένταξή τους σε διεθνείς αλυσίδες αξίας και την ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας των παραγόμενων προϊόντων τους, μέσω και της συμμετοχής τους σε εμπορικές εκθέσεις που διοργανώνονται εκτός ελληνικής επικράτειας στην ΕΕ και σε τρίτες χώρες.​​

Η επιταχυνόμενη ψηφιοποίηση του σύγχρονου κόσμου έχει δημιουργήσει τις συνθήκες για να παράγεται απίστευτος όγκος δεδομένων από τις συναλλαγές της επιχείρησης με προμηθευτές και καταναλωτές, αλλά και από τις ίδιες τις εσωτερικές δραστηριότητες της επιχείρησης.

Τέλος, θα προτείνει μία ή περισσότερες λύσεις για το συγκεριμένο ζήτημα αποδεικνύοντας με νούμερα γιατί αξίζει να αλλαχθεί κάτι, τι κόστος θα έχει και τι όφελος θα επιφέρει στη λειτουργία της επιχείρησης.

Πρόγραμμα «Περιβάλλον – Ενέργεια – Κλιματική Αλλαγή»

Και αυτό είναι ταυτόχρονα πρόκληση και ευθύνη. Με την κατάλληλη αξιοποίηση των πόρων μπορούμε να καλύψουμε το μεγαλύτερο μέρος του επενδυτικού κενού της οικονομίας.

Αξιολογούμε τους προμηθευτές με ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια 

Τα Περιφερειακά Προγράμματα, ένα για κάθε μία από τις ελληνικές Περιφέρειες, περιλαμβάνουν δράσεις περιφερειακής εμβέλειας.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσένα συγκεκριμένες διαδικασίες εξυπηρέτησης πελατών και να εκπαιδεύσουμε σχετικά το Προσωπικό της επιχείρησης.

Δυστυχώς, στη σύγχρονη πραγματικότητα με το ελληνικό website περιβάλλον να δυσχεραίνει τη λειτουργία των επιχειρήσεων, πολλοί λίγες επιχειρήσεις μπορούν να ασχοληθούν με τη στρατηγική τους.

Καλύτερες επιχειρηματικές αποφάσεις με βάση τη συγκέντρωση στοιχείων και την ανάλυσή τους από τα Μεγάλα Δεδομένα και την Προχωρημένη Αναλυτική

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης θα υποβάλλονται μόνον ηλεκτρονικά χωρίς την προσκόμιση φυσικού φάκελου δικαιολογητικών μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Κρατικών Ενισχύσεων (ΟΠΣΚΕ).

Συγκεκριμένα, το Ταμείο Εγγυοδοσίας ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ διακρίνεται σε δύο υποταμεία ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των επιλέξιμων επιχειρήσεων:

Στη συνέχεια, μετά από σπουδές στη Διοίκηση, δημόσια & επιχειρήσεων, έχει δραστηριοποιηθεί στον ιδιωτικό τομέα, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες της επιχειρηματικότητας αλλά και τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν. 

Στο πίνακα που ακολουθεί αναλύονται οι βασικοί άξονες οι οποίοι θα ενισχυθούν με τη μορφή της επιχορήγησης επενδυτικών σχεδίων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *